Marea majoritate a pardoselilor industriale sunt realizate din beton armat cu fibră de oțel.

Cu toții întâlnim pardoseli industriale aproape zilnic. Pardoselile industriale și plăcile de beton în aer liber sunt realizate peste tot unde au loc investiții sau renovări comerciale sau industriale.
Desigur, defectele, fisurile, neregulii de suprafațe excesive, detașări ale suprafețelor etc. captează imediat ochiul utilizatorului, acestea fiind câteva motive pentru care podeaua industrială este o parte foarte delicată a clădirii.

Domeniul de aplicare pentru pardoseli industriale

  • Supermarketuri
  • Sali de productie
  • Centre logistice
  • Depozite
  • Depozite frigorifice
  • Garaj

Starea tehnică adecvată și durabilitatea acestor structuri, ca una dintre cele mai utilizate părți ale instalațiilor, sunt de o importanță strategică pentru proprietarul și operatorul clădirii, deoarece calitatea pardoselii industriale și a betonului de pavaj are(în cele mai multe cazuri) un impact direct asupra productivității. În plus, aceste etaje reprezintă o parte semnificativă din costul total de construcție al halelor industriale.

Un aspect important este și construcția rapidă, întrucât în ​​prezent un supermarket (de exemplu Metro, Aldi) trebuie să fie finalizat în trei luni de la prima execuție.
Din cele de mai sus rezultă că creșterea cerințelor tehnice și economice, precum și necesitatea unei construcții rapide, au adus cu sine dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație. Acestea includ dezvoltarea betoanelor armate cu fibre și a acoperirilor rezistente la uzură pe bază de ciment.

 

Call Now Button